MISZMASZ TWOJA GAZETA

PORTAL DLA DŁUŻNIKÓW, WIERZYCIELI, KOMORNIKÓW, SĘDZIÓW I PRAWNIKÓW
Dziś jest:  sobota 7 grudnia 2024r.

PRZEGLĄD PRASY

  • Miszmasz - Czarny Piar
  • Miszmasz - Czarny Piar
  • Miszmasz - Czarny Piar
  • Miszmasz - Czarny Piar
  • Miszmasz - Czarny Piar

rest. wierzbowe ranczoWierzbowe Ranczo znajduje się w Budach Michałowskich (powiat grodziski, gmina Jaktorów). To minikompleks, w skład którego wchodzą: hotel, restauracja oraz stajnia

 

Stajnia to także miejsce, w którym końca swoich dni dożywają konie oraz zwierzęta gospodarskie uratowane "od złego losu".

 

Aldonie Kowalskiej, właścicielce restauracji zadaliśmy trzy pytania związane z jakością podawanych w restauracji potraw. Pytania były w imieniu osób dbających o swoje zdrowie, które na co dzień starannie dobierają produkty spożywcze na takie, które są wolne od konserwantów, syropu glukozowo-fruktozowego czy sztucznych ulepszaczy smaku.

- Czy takie osoby mogą bez obaw skorzystać z Państwa usług gastronomicznych?

- Jeśli tak, to dlaczego?

- Czy klienci zadają pytania o jakość podanych potraw, czy raczej jest im to obojętne?

 

Menadżer Ewelina Pliszka:

Dania naszej kuchni przygotowywane są z naturalnych składników (bez ulepszaczy smaku), pochodzących od sprawdzonych dostawców. Dzięki temu każda potrawa jest świeża i dobrej jakości. W naszej ofercie znajdują się zarówno dania tradycyjne, jak i posiłki fusion oraz eko. Każdy więc może wybrać coś dla siebie. Przykładamy wielką uwagę do tego, by Goście byli zadowoleni ze spożywanych posiłków, chcieli do nas wracać i polecali naszą kuchnię swoim znajomym.

 

Jeżeli chodzi o pytania Gości o dania są to głównie: Jak kucharzowi udało się wydobyć taki smak i aromat? Proszą też czasem szefa kuchni na środek sali w celu podziękowania za przygotowany posiłek. Dbamy o jakość, także może i stąd nie pojawiają się pytania wprost. Widoczne jest to u nas gołym okiem na talerzu.

 

 

 

PN

foto: Pola Neis

 

 

miszmasz-menu-module

NA SKRÓTY