Wierzbowe Ranczo znajduje się w Budach Michałowskich (powiat grodziski, gmina Jaktorów). To minikompleks, w skład którego wchodzą: hotel, restauracja oraz stajnia
Stajnia to także miejsce, w którym końca swoich dni dożywają konie oraz zwierzęta gospodarskie uratowane "od złego losu".
Aldonie Kowalskiej, właścicielce restauracji zadaliśmy trzy pytania związane z jakością podawanych w restauracji potraw. Pytania były w imieniu osób dbających o swoje zdrowie, które na co dzień starannie dobierają produkty spożywcze na takie, które są wolne od konserwantów, syropu glukozowo-fruktozowego czy sztucznych ulepszaczy smaku.
- Czy takie osoby mogą bez obaw skorzystać z Państwa usług gastronomicznych?
- Jeśli tak, to dlaczego?
- Czy klienci zadają pytania o jakość podanych potraw, czy raczej jest im to obojętne?
Menadżer Ewelina Pliszka:
Dania naszej kuchni przygotowywane są z naturalnych składników (bez ulepszaczy smaku), pochodzących od sprawdzonych dostawców. Dzięki temu każda potrawa jest świeża i dobrej jakości. W naszej ofercie znajdują się zarówno dania tradycyjne, jak i posiłki fusion oraz eko. Każdy więc może wybrać coś dla siebie. Przykładamy wielką uwagę do tego, by Goście byli zadowoleni ze spożywanych posiłków, chcieli do nas wracać i polecali naszą kuchnię swoim znajomym.
Jeżeli chodzi o pytania Gości o dania są to głównie: Jak kucharzowi udało się wydobyć taki smak i aromat? Proszą też czasem szefa kuchni na środek sali w celu podziękowania za przygotowany posiłek. Dbamy o jakość, także może i stąd nie pojawiają się pytania wprost. Widoczne jest to u nas gołym okiem na talerzu.
PN
foto: Pola Neis
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...